<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134326" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Променят пра...

Арестуваха пътник на самолет, пушил електронна цигара на борда (видео)

20 Юни 2022
1 4951

Арестуваха пътник на самолет, пушил електронна цигара на борда. Той е пътувал до Ибиса. И вероятно е щял да стигне безпроблемно, но е решил да извади вейп на борда на Ryanair.

Корейски програмист изпрати подобаващо Internet Explorer в последния му път (снимка)

Арестуваха пътник на самолет, пушил електронна цигара на борда (снимки)

Снимките показват полицай, който разговаря с пътника, нарушил правилата. След това виждаме група служители на реда, те са скупчени около полицейски микробус. Нарушителят е бил арестуван.

Мнения

Милиони видяха тази история в социалните мрежи. Ето какво коментират.

“Представете си, че сте толкова пристрастен към вейпа, че предпочитате да си дръпнете, вместо да изчакате кацането”.

“Представете си, че не можете да отидете на почивка с приятелите, защото сте били твърде заети… да пушите на борда на самолета”.

Арестуваха пътник на самолет, пушил електронна цигара на борда (видео)

Стюардеса направила забележка на мъжа. Той обаче заявил, че няма да махне вейпа и ще продължи да дърпа от него. Тогава тя се обадила в полицията. На място дошли 2 микробуса и 8 униформени.

“Неговите колеги бяха точно пред мен. Казаха, че той винаги прави такива неща и че не са били много шокирани”, споделя очевидецът направил кадрите.

“В съответствие с политиката пушенето/използването на електронни цигари е строго забранено по всяко време на борда на самолета и този пътник е отстранен от полицията”, коментират от Ryanair.

Арестуваха пътник на самолет, пушил електронна цигара на борда (снимки)

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции