<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175250" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови 13 жени о...

Арнолд Шварценегер асфалтира сам дупка напразно (видео)

13 Април 2023
0 300

Арнолд Шварценегер асфалтира сам дупка напразно, предаде Mediapool. Това разбираме от пост, който актьорът публикува в профила си в Twitter.

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер лично се зае с дупките по пътищата в квартала, в който живее. Заедно със свои приятели той собственоръчно асфалтира една от тях, но малко по-късно се оказа, че е сбъркал и дупката може би отново ще трябва да бъде отворена.

Акцията по запълването бе заснета и пусната в личния му профил в Twitter, където актьорът има над 5.1 млн. последователи. Във видеото се вижда как бригадата изсипва асфалт от чували и после подравнява с лопати.

Жена спира, за да им благодари, докато работят.

Трябва да вземеш нещата в свои ръце. Лудост е, три седмици чакам“, отговаря Шварценегер.

Шварценегер пише: “Аз винаги казвам нека не се оплакваме, а направим нещо. Заповядайте.”

Арнолд Шварценегер асфалтира сам дупка напразно (видео)
 Снимка: Flickr | License details / Creator: Gage Skidmore 

За съжаление обаче усилията на холивудската звезда може да се окажат напразни. Запълнената дупка е всъщност изкоп, направен заради продължаващ ремонт. Той се извършва от газовата компания на Южна Калифорния и се очаква да приключи до края на май, заяви пред SkyNews говорител на градската управа в Лос Анджелис. Така че е много вероятно работниците на компанията отново да разбият асфалта, за да довършат ремонта.

Как Арнолд Шварценегер се превърна от бедно момче в един от най-известните хора на Земята

Под видеото, разбира се, започнаха да валят разнопосочни коментари. Някои го похвалиха за постъпката с хвалебствени думи, други пък откровено му се подиграха. Някой написа “Това от някой филм ли го научи?”. Трети го порицаха, отбелязвайки, че не е негова работа да се бърка в ремонтите.

Арнолд Шварценегер асфалтира сам дупка напразно

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции