<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149389" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Китай изстре...

Баща пази в тайна милиони от печалба, за да не “развращава” семейството си (снимка)

02 Ноември 2022
0 812

Баща пази в тайна милиони от печалба, за да не “развращава” семейството си.

Случаят е от Китай. А мъжът, представящ се под псевдонима Господин Ли, е спечелил от лотарията 219 милиона юана (30 300 000 евро). И не че не се е зарадвал на парите, дори тъкмо обратното. Но принципно решил да запази джакпота в тайна от жена си и децата им.

Мъж, спечелил близо 150 милиона долара от лотарията, кара стара кола и продължава да работи (снимки)

“Запазих в тайна от жена ми и децата, за да ги предпазя от самодоволство и да не спрат да се трудят”, разказва той, цитиран от Daily Mail.

За да запази анонимността, си господин Ли се явил за печалбата си в костюма на анимационен герой, предава местна медия.

Баща пази в тайна милиони от печалба, за да не &#8220;развращава&#8221; семейството си (снимка)
Историята

Мъжът купил 40 лотарийни билета с една и съща числена комбинация от магазин в градчето Литан, недалеч от столицата Наннин в автономната провинция Гуанси, Югозападен Китай. За комбинацията 2, 15, 19, 26,27, 29 и 2 печалбата от компанията се оказала 5,48 милиона юана, предава Daily Mail.

След като осъзнал, че държи в ръцете си 40 билета с печелившата комбинация, Ли грабнал влака и отишъл в Наннин, за да си прибере парите. Наел хотелска стая и по думите му, не посмял да излезе оттам, за да не изгуби някой от билетите си.

След удръжките му останала сумата от 171,6 милиона юана, от които добрият човек дал 5 милиона за благотворителност. А за останалите още не е решил в какво да ги вложи.

Баща пази в тайна милиони от печалба, за да не &#8220;развращава&#8221; семейството си (снимка)
iStock
Предистория

Господин Ли признава, че от повече от десетилетие играе на лотарията. И никога досега не бил печелил повече от няколко десетки юана. След като години наред сменял комбинациите и това не му донесло успех, решил да залага на едни и същи числа.

Танкове пазят банките в Китай от гневни вложители (видео)

Китайското правителство взима отчисления от лотарийните печалби, за да финансира културни програми.

Баща пази в тайна милиони от печалба, за да не “развращава” семейството си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции