<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127558" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Големият про...

Бенедикт Къмбърбач ще приюти украинско семейство в дома си

30 Април 2022
0 147

Бенедикт Къмбърбач потвърди пред Sky News, че ще приюти украинско семейство, избягало от войната, в дома си.

Бенедикт Къмбърбач нарече “обратен ефект” ролята си на небинарен в Zoolander 2 (видео)

Актьорът от “Доктор Стрейндж” и съпругата му Софи Хънтър очакват пристигането на бежанците: “Успяха да напуснат Украйна, следя напредъка им всеки ден”.

Той допълни, че придвижването им до Обединеното кралство се случва по-бавно, тъй като са подложени на медицинско лечение, но не пожела да коментира повече, за да не нарушава личното им пространство.

Звездата разкри също, че помага на други хора, чиито близки бягат от Украйна, да поемат разходите по настаняването им в Обединеното кралство.

“Опитвам се да помогна на други украински семейства – граждани на Обединеното кралство – да настанят многодетните си семейства, което знаете, че те искат да направят, но е много скъпо”, каза той.

Вижте кой филм получи най-много номинации за наградите “Оскар” (тийзър)

Бенедикт сподели още, че съдейства на благотворителната организация Refugees at Home (“Бежанци у дома”). По думите му, там украинците получават адекватна психологическа грижа предвид това, което са преживели.

“Колкото и деликатни, щедри и гостоприемни да сме като домакини, ние нямаме уменията на специалистите по психично здраве, за да се справим с тези неща”.

Актьорът също допълни, че се гордее със сънародниците си, “които правят невероятно много” за пострадалите от руската инвазия в Украйна.

Бенедикт Къмбърбач ще приюти украинско семейство в дома си

Източник: Sky News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции