<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111534" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

Боби Михайлов: С президента на УЕФА сме убедени, че българският футбол е в добри ръце

11 Декември 2021
0 360

Боби Михайлов сподели, че с президента на УЕФА са убедени, че българският футбол е в добри ръце.

Застреляха жена, облякла се като призрак, за да изплаши на шега своите съседи

Боби Михайлов: С президента на УЕФА сме убедени, че българският футбол е в добри ръце

Михайлов, който е шеф на БФС отново, написа пост в социалната мрежа Фейсбук за срещата си и разговорите с Александър Чеферин, президент на световната футболна централа.

“Имах възможност да проведа и дълъг и конструктивен разговор с моя добър приятел Александър Чеферин, с когото се обединихме около тезата, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце”, пише Михайлов, който е бил гост на честването на 30-ата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна.

Ето и целия му текст:

“За мен беше огромна чест и признание да бъда гост на честването на 30-ата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна.

Смятам, че начинът, по който се развива футболът в тази държава, е добър пример за всички източноевропейски федерации и поздравявам колегата си Андрий Павелко както за свършената работа, така и за множеството добри перспективи пред ръководения от него съюз.

Именно перспективите във футбола бяха основна тема на работната среща, която проведох заедно с редица колеги от цял свят, емблематични бивши футболисти и ръководители на ФИФА и УЕФА, както и президента на Украйна Володимир Зеленски.

Имах възможност да проведа и дълъг и конструктивен разговор с моя добър приятел Александър Чеферин, с когото се обединихме около тезата, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце.

Не на последно място останах очарован от топлото отношение на местните запалянковци, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол – тогава, когато националният ни отбор, с мен като капитан, си заслужи световна слава.

Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си правя и ще продължа да правя всичко възможно това да се случи.”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции