<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108889" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Герджик...

Бойко Борисов гласува “срещу полицейщината” и разкритикува Радев за Крим (видео)

21 Ноември 2021
0 3546

Бившият министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в Банкя и заяви пред медиите, че е подал гласа си срещу полицейщината и полицейското насилие. Той разкритикува и Румен Радев заради изказването му, че Крим е руски в президентския дебат по БНТ.

Проф. Герджиков: Гласувах за единството на нацията и да преодолеем всички кризи (видео)

Бойко Борисов гласува "срещу полицейщината" и разкритикува Радев за Крим

“Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина, ден преди изборите и ден след дебата да влезе полиция в СУ. Това е резил. Още по-голям резил е Радев да остане президент. Той успя да ни скара със съседите ни. Сега се мразим със Скопие, мразим се с Алабания, ненавиждаме се с Турция. Резилът да говориш за право и върховенство на закона, да откриваш инициатива “3 морета”, да ходиш на срещи на НАТО. Аз съм учуден от мълчанието на Христо Иванов”, каза още Бойко Борисов пред училището, в което гласува в Банкя.

“Това, което много ме плаши е, че кандидатът за премиер Кирил Петков застава до този, който нарушава закона и твърди, че ако влезеш с армия в една държава, тя става твоя”, добави той.

По отношение на въпрос за ниската избирателна активност, той посочи, че “хората са уплашени и стресирани”, а “ние нямаме събитие, което да не е оградено от полиция”.

“Крим в момента е руски, какъв да е?”. Не, г-н Радев, съгласно международното право Крим е незаконно анексиран от Руската федерация и окупацията му грубо нарушава териториалната цялост на Украйна.”

Това написа по-рано през деня бившият премиер Бойко Борисов във Фейсбук.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции