<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124840" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Снаряд от вой...

Борислав Михайлов: БФС защитава интересите на футбола ни, така ще бъде и занапред (видео)

06 Април 2022
0 1022

Борислав Михайлов: БФС защитава интересите на футбола ни, така ще бъде и занапред – това заяви шефът на организацията, цитиран от Дневник.

Обвинения за лъжливи твърдения от страна на опозицията отправи президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов. Той направи обръщение чрез видео в социалните мрежи, с което заяви, че “отговаря с факти”, че организацията защитава клубовете.

Преди дни Димитър Бербатов и екипът му заявиха, че детско-юношеските школи на клубовете, участвали в конгреса на 18 март и по-късно санкционирани, няма да продължат в детските първенства.

“От позицията си на президент съм длъжен да отговоря с факти, които доказват, че във всяко свое действие БФС защитава интересите на членовете си и на футбола ни. Детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават да се състезават в турнирите и първенствата на БФС. Тяхното спиране никога не е било на дневен ред”, каза Михайлов.

“За мен е крайно безотговорно децата да бъдат въвличани и използвани в чужди битки и да бъдат ощетявани заради нечии амбиции”.

Борислав Михайлов: БФС защитава интересите на футбола ни, така ще бъде и занапред

Фенове на Черно море, Спартак и ЦСКА се обединиха в протест срещу БФС (видео)

Михайлов обяви още, че наложените наказания на професионалните клубове могат да бъдат обжалвани.

“Наказаните по 4 различни причини клубове в мъжкия футбол имат право да обжалват решенията на БФС на следващия Конгрес. Ако жалбите им бъдат уважени, те ще запазят мястото си в първенствата през следващия сезон. Дебело подчертавам, че Българския футболен съюз винаги е действал справедливо и за интересите на българския футбол. Гарантирам ви, че така ще бъде и занапред”.

Преди дни фенове протестираха пред сградата на БФС в Бояна.

Борислав Михайлов: БФС защитава интересите на футбола ни, така ще бъде и занапред

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции