<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119594" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво можем д...

Борис Джонсън: Русия готви най-голямата война в Европа от 1945 г. (видео)

20 Февруари 2022
0 3826

Борис Джонсън: Русия готви най-голямата война в Европа от 1945 г., съобщава bTV.

По думите му до голяма степен планът на Москва вече е задействан.
Над 1500 нарушения на примирието в Източна Украйна за денонощие е регистрирала Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

Продължават и взаимните обвинения за стрелба между сепаратистите и Украйна. Киев съобщи за двама загинали войници и четирима ранени.

Самообявилата се Луганска народна република твърди, че украинските въоръжени сили са се опитали да атакуват позиции на народната милиция, но са били отблъснати. Според информацията от Луганск е имало разрушения и цивилни жертви.

Борис Джонсън: Русия готви най-голямата война в Европа от 1945 г. (видео)

Борис Джонсън пее “I Will Survive” с новия си директор по комуникациите

Ключово изказване направи вчера на Мюнхенската конференция по сигурност украинският президент Володимир Зеленски, който обяви, че страната му търси единствено мир.

„За да се помогне на Украйна не е нужно да се говори за възможни дати на инвазия. Ние ще защитим страната си на 16 февруари, на 1 март и на 31 декември“, заяви Зеленски.

Ако се наложи, Организацията на Договора за колективна сигурност, наричана още отговорът на Москва на НАТО, е готова да изпрати миротворци в Източна Украйна.

Появиха се и кадри на журналисти и украински власти, бягащи от стрелба в района на Луганск.

Борис Джонсън: Русия готви най-голямата война в Европа от 1945 г.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции