<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119481" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин ще ръко...

Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала дял от винарната им на руски олигарх

19 Февруари 2022
0 1150

Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала дял от винарната им на руски олигарх, пише NOVA.

Делото е поредното от продължаващата им вражда покрай развода.

Двамата актьори купиха заедно имението “Миравал” във Франция през 2008 г. Според Пит между тях е сключено споразумение да не продават дяловете си във винарната без знанието на съдружника. Той изтъква, че сам е разработил винарната, макар и да признава, че Анджелина Джоли е  успяла да свали цената на имението с 40 процента.

Брад Пит съди Анджелина Джоли - продала дял от винарната им на руски олигарх

Анджелина Джоли се разплака, докато говори за жертвите на насилие (видео и снимки)

 През 2016 г. Джоли подаде молба за развод с актьора, а миналото лято реши да продаде дела си във винарната на “неназован купувач”. През септември Пит каза, че няма да се противопостави на продажбата, при условие че лично одобри купувача. Въпреки това още през октомври Пит е разбрал, че бившата му съпруга е продала дял във винарната на дъщерно дружество на компанията – производителя на алкохолни напитки “Столи Груп” която според Ти Ем Зи е контролирана от руския олигарх Юрий Шефлер.

Пит настоява, че Джоли умишлено е скрила подробностите по сделката от него и иска да я отмени, както и Анджелина Джоли да покрие причинените му щети, чийто размер не се посочва. Според актьора тя е съсипала способността му да управлява винарната.

Брад Пит съди Анджелина Джоли – продала дял от винарната им на руски олигарх

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции