<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104594" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Експерт в Хол...

Брадата млада жена с успешен бизнес в Only Fans твърди, че мъжете обожават вида ѝ (снимки)

22 Октомври 2021
0 10533

Брадата млада жена с успешен бизнес в Only Fans твърди, че мъжете обожават вида ѝ.

Повечето жени премахват нежеланото окосмяване по лицето, вярвайки, че нарушава конвенционалните стандарти за красота. Тиктокърката PeekabooPumpkin обаче е на мнение, че тъкмо това е нейното оръжие за успех сред мъжете.

Брадата млада жена с успешен бизнес в Only Fans твърди, че мъжете обожават вида ѝ

Нещо повече, естествените валма по брадичката ѝ били толкова изкусителни за мъжете, че тя постоянно получавала покани за среща през профила ѝ, следван от над 50 000 фенове. Така 36-годишната инфлуенсърка се насочила към Only Fans, където може да капитализира този неочакван за мнозина фетиш.

Жена спечели повече от $25 000 от продажба на… газовете си (видео)

Синдром на поликистозните яйчници

Дамата, която не разкрива своето име, споделя, че ѝ било много трудно да се разкрие пред хората. Тя споделя, че има синдром на поликистозните яйчници, което при много жени се изразява в прекомерно наднормено тегло и обилно лицево окосмяване.

Тя обаче не смята да се змъчва занапред със специфичното си здравословно състояние и дори позира в поредно видео с тениска със слогана: “Това, което те прави различна, те прави красива.”

Брадата млада жена с успешен бизнес в Only Fans твърди, че мъжете обожават вида ѝ (снимки)

PeekabooPumpkin отива и по-далеч като твърди, че външният ѝ вид никога не е бил проблем за шефа ѝ в службата.

“Хората винаги са били уважителни към мен. Никой от колегите ми не е отворил дума за окосменото ми лице. Искреното уважение никога не е било проблем”, твърди тя.

Отзвукът в мрежата

Но, ако нaдникнем в коментарите под видеата ѝ в TikTok, ще видим, че тонът там не е кавалерски и не липсват ехидни подмятания от типа:

“Как това нещо може да се нарече привлекателно.”

Или:

“Ето една дефиницията на “Нуждая се от внимание сред хората.”

Но дори тези коментари не са в състояние да отклонят PeekabooPumpkin от публикуването на нови и нови видеа, в които я виждаме да глади с ръка окосмените си бузи и брадичка.

Брадата млада жена с успешен бизнес в Only Fans твърди, че мъжете обожават вида ѝ.

Източник: New York Post

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции