<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111528" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как мла...

Бритни Спиърс няма да покани своите родители на предстоящата си сватба

11 Декември 2021
0 1247

Бритни Спиърс няма да покани никого от роднините си на предстоящата си сватба. 40-годишната поп икона не е предвидила покани за баща си Джейми Спиърс и майка си Лин Спиърс.

Феновете са озадачени след обяснение на Дуейн Джонсън защо уринира в бутилки във фитнеса (видео)

Бритни Спиърс няма да покани своите родители на  предстоящата си сватба

Нейните братя и сестри също не са поканени за момента. Все пак певицата има време да промени решението си преди големия ден, когато със Сам Асгари ще си кажат заветното: “Да”.

“Бритни няма търпение да се омъжи и наистина да започне живота си”, споделя източник, близо до легендарната певица. “Тя е щастлива, че най-накрая може да вземе такива решения”, казва източникът.

Не е ясно засега дали ще има голямо тържество или скромна церемония, но засега денят ще мине без роднините на Бритни.

Решението на Бритни Спиърс да не кани членовете на семейството си е продължение на враждите с тях, минали през съдилищата и социални медии.

Припомняме, че наскоро Бритни Спиърс се отърва от попечителството на баща си. Съд в Лос Анджелис официално отне от таткото на певицата правото да контролира нейния живот, както и нейните пари, което е било факт цели 13 години.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции