<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=138590" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отиваме ли за...

БСП решава какво ще прави с третия мандат

25 Юли 2022
0 135

Лидерът на БСП Корнелия Нинова свика Изпълнителното бюро на партията, за да решат как ще процедират с третия мандат. Заседанието бе насрочено за 10:00 ч. тази сутрин.

Нинова заподозря предварителен замисъл за провал на третия мандат (видео)

По време на Коалиционен съвет снощи е било коментирано именно Нинова да обяви решението. БСП или ще върне мандата, или ще направи опит да внесе предложение за кабинет.

БСП решава какво ще прави с третия мандат
БулФото

Пред “Неделя 150” Нинова съобщи, че окончателното решение на партията ще бъде обявено в сряда. А във вторник ще се проведе пленум на Националния съвет на партията.

Предизвестеният провал на третия мандат и вината на Радев

Съпредседателят на “Демократична България” Атанас Атанасов смята, че най-вероятно сме се запътили към предсрочни избори. Той все пак допусна възможност част от депутатите на “Има такъв народ” да се разграничат от лидера си Слави Трифонов и да подкрепят евентуален кабинет, предложен от БСП.

Ще бъдат ли изплюти от системата Слави и ИТН като залък, попаднал в кривото гърло

Припомняме, че в петък Трифонов обяви, че партията му няма да продължи участието си в консултациите за съставяне на нов кабинет. Като причина той посочи срещата на ДБ, в която Христо Иванов анализира как протичат преговорите за кабинет. Същият разговор бе по погрешка излъчен на живо.

БСП решава какво ще прави с третия мандат

Източник: DIR.bg
Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции