<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111441" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Управлението...

Да помогнем на един баща да оздравее (РЕПОРТАЖ)

10 Декември 2021
0 2584

Да помогнем на един баща да оздравее! Калин Кирилов се нуждае от помощта ни. Как? Ето начините:

с превод на каса на EasyPay;

по банков път на дарителска сметка:

IBAN: BG13FINV91501317582805

Титуляр: Калин Димитров Кирилов (Kalin Dimitrov Kirilov)

Първа Инвестиционна Банка (First Investment Bank)

чрез PayPal: helpkalin.bg@abv.bg

Facebook: Да помогнем на Калин

Кой е Калин Кирилов?

Калин Кирилов е на 46г. Преди 1 година той чува страшната диагноза “УМЕРЕНО ДИФЕРЕНЦИРАН ПЛОСКОКЛЕТЪЧЕН КАРЦИНОМ НА БЕЛИЯ ДРОБ”. Това е вид рак. Заради пандемичната обстановка и диагностицирането, и започването на лечение отнемат повече време. 2 месеца след поставяне на диагнозата, Калин е подложен на химио и лъчетерапия в Acibadem Cityclinic (бившата Токуда), които карат туморът да се свие наполовина. Следва преместване в онкологично отделение и последвало лечение само с имунотерапия. За съжаление няколко месеца по-късно идва отново тежък момент – туморът се връща към предишните си размери, а лечението не дава резултат. Вече има разсейки и в лимфните възли, а лекарите в България не дават особени шансове за преборване на болестта.

Нито Калин, нито любящото му семейство губят надежда! Те намират специалисти в Турция, които откриват още една разсейка в главата (незабелязана от българските лекари), и които му дават големи шансове за оздравяване! Предлагат на този етап 6 месечен курс на лечение, комбинирана химио и имунотерапия, като цената за 1 месец е 3300 евро, или общо 19 800 евро. Тази сума е непосилна за Калин и неговото семейство и той се нуждае от нашата помощ!

Да помогнем на един баща да оздравее
Съпругата на Калин: Искам само парите да ни стигнат

Калин и неговата съпруга Албена са заедно от 22 години. След 11 годишна борба за детенце, те печелят битката и се радват на прекрасен син. Сега, обаче, и на тримата им се налага да демонстрират силата на своя дух и безгранична любов.

Пред репортера ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт Албена сподели, че единственото, за което мечтае, е съпругът й да се оправи. За да се радват заедно на сина си. И да продължават заедно да се справят с всички изпитания.

Ако нямате възможност за финансова подкрепа – споделянето на тази публикация и достигането ѝ до колкото се може повече хора също са начин да се помогне!

Да помогнем на един баща да оздравее

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • MAPT0

    13 Декември 2021

    Мръсен въздух и сканапа храна....който може да бяга и да се спасява на запад.

Реакции