<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160073" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бездействие ...

Детето на известен тиктокър е с изгаряния от цигари по лицето (видео)

20 Януари 2023
3 1537

Детето на известен тиктокър е с изгаряния от цигари по лицето. Потребителят Мако Крал е разпространил сам видео, от което се вижда, че едно от трите му деца има травми от домашно насилие. Твърди се, че те са нанесени от майката на детето. Прокуратурата проверява случая, показва репортаж на NOVA. Семейството има три деца – и трите са изведени от дома си в Кърджали до изясняване на ситуацията.

Детето на известен тиктокър е с изгаряния от цигари по лицето (видео)

Жена твърди, че е жертва на брутално насилие от мъжа си

Директорът на регионалната дирекция “Социално подпомагане” Цветомир Хаджиев обяви, че е извършена проверка, както и посещение в дома.

“С оглед интересите на децата е преценено, че те трябва да бъдат изведени и да им бъде оказана закрила”. Това обясни обясни Цветомир Хаджиев.

В зависимост от резултатите от назначените проверки ще бъдат предприети последващи действия.

По-рано вчера Районната прокуратура в Кърджали се самосезира и разпореди проверка за упражнено насилие спрямо малолетно момче.

Причината са медийни публикация, че в “TikTok” е споделен видеоклип, който показва дете с две дълбоки рани по едната буза, приличащи на изгаряния от цигара.

В кадрите мъж, говорещ на турски език, обяснява как детето е син на потребител в приложението от Кърджали, а нараняванията са причинени от майката. Във видеото се твърди, че пострадалото момче е на 4 години, а семейството има общо 3 деца.

Детето на известен тиктокър е с изгаряния от цигари по лицето

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции