<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127781" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Куче нахапа 5-...

Деца организират благотворителен футболен турнир за 22-годишния Георги от Карлово

04 Май 2022
0 1027

Деца организират благотворителен футболен турнир за 22-годишния Георги от Карлово. Младите футболисти от “Хлапетата” ще се изправят срещу ветераните от “Левски”, за да съберат средства за лечението на 22-годишния младеж от Карлово, преборил левкемия, който сега е прикован на легло. Мачът ще се състои на 14 май от 16:00 часа на игрище “Ловен парк” в Карлово.

Деца организират благотворителен футболен турнир за 22-годишния Георги от Карлово

Треньорът на децата не за пръв път организира благотворителни кампании. Той се надява така да запали и децата да правят добро. “Нямаме имена , имаме сърца” – това е девизът, който обединява децата и младежите с добри сърца.

За Георги

Георги в момента е напълно обездвижен в болница в Пловдив.

Роднини и приятели събират средства, за да го заведат в турска клиника, където да му бъдат направени изследвания и евентуална операция.

Ракът „сграбчва“ Георги, когато е 4-годишен. Години води успешни битки, а последната е миналата година, когато претърпява успешна трансплантация на стволови клетки.

Сега Георги е отново в болница и е напълно обездвижен. Заключението на лекуващия лекар е, че става дума за неизлечима туморна формация в шията, която води до пареза на крайниците.

Майката на Георги обаче не се предава и търси спасение в Турция. Нужни са им 10 000 евро, които семейството няма.

„Всеки ден той ме пита – мамо, защо не ме лекуват тук? Пак ме закарай в Турция. Аз трябва да го направя, борба до дупка“, казва пред бТВ майката на Георги.

За Турция са му нужни 10 000 евро, които семейството няма.

Ако имате желание и възможност да помогнете на Георги, можете да го направите, дарявайки средства. Ето как можете да го направите:

Сметка в лева в банка ДСК: BG56STSA93000027454641

BIC: STSABGSF

Сметка в евро в банка ДСК: BG52STSA93000027454713

BIC: STSABGSF

Титуляр: Георги Христинов Китипов

Paypal: [email protected]

@georgikitipov

Деца организират благотворителен футболен турнир за 22-годишния Георги от Карлово

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции