<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103748" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Боби Михайло...

Discovery Channel представя: България – раят на земята (видео)

19 Октомври 2021
11 16860

Discovery Channel представя: България – раят на земята! Това видео от създателите на „Дискавъри: Магистрала „Хемус“ – осмото чудо на света“ няма как да не ви разсмее, или да не ви разплаче!

Новият епизод на “Дискавъри” за България

В новия епизод ни посреща репортер, който разказва за невероятния начин, по който в България се грижим за природата. Тоновете торове, които се изливат в морето са определени като благоприятна среда за развитие на растителни и животински видове. А хората, които критикуват ситуацията около кораба “Вера Су”, просто не познават българския иновативен модел на управление на еко кризи.

Потъването на “Вера Су”

Корабът “Вера Су” показа един умален модел на нашата държава. Властите го оставиха да потъне заедно с товара от тонове отровни вещества. Какво толкова? Просто една екологична катастрофа се намести до скалите край Яйлата. Според някои експерти, важното е те да се излеят извън териториалните води на България. А дали няма да се върнат и у нас, няма значение.

Но ние сме свикнали. От години Черноморието се застроява, в него се изливат отходни води, а всеки опит за спирането им води или до оставки, или до затваряне на неудобни усти – журналистически и граждански. На този фон един кораб не е такова бедствие.

В свой Facebook live дори Динко от Ямбол предложи решение на проблема – само не и институциите, от които се очакваше такова.

Discovery Channel представя: България - раят на земята (видео)

Най-интересното от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който вече е онлайн!

Discovery Channel представя: България – раят на земята (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции