<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140242" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Политическа ...

Доверен човек, снимал тайно Шумахер в дома му, поиска 1 милион паунда за кадър

08 Август 2022
0 2063

Доверен човек, снимал тайно Шумахер в дома му, поиска 1 милион паунда за кадър, предава Dir.bg.

Новината предизвика скандал, тъй като легендарният пилот от Формула 1 остава скрит от света вече близо 9 години. Припомняме, че на 29 декември 2013 година при инцидент със ски Михаел Шумахер изпадна последователно в кома и в тежко почти вегетативно състояние.

Синът на Шумахер се отърва невредим при зловеща катастрофа (видео)

Достъпът до него се осъществява при много строг контрол и от най-близки хора. Именно така един от доверените хора се е решил на рискованата стъпка, за да припечели сериозни средства. Той е предложил на британски таблоиди снимки на пилота срещу сумата от 1 милион паунда за брой.

Доверен човек, снимал тайно Шумахер в дома му, поиска 1 милион паунда за кадър

Изданията от своя страна са се свързали със съпругата на Михаел Корина Шумахер, която на свой ред е сезирала съда за неправомерната намеса в семейството ѝ. Тя все още издирва автора на предполагаемите скандални фотографии.

Съпругата на Михаел Шумахер прие престижна награда от негово име (видео)

Все още не е ясно каква ще е съдбата на кадрите, които определено биха разтърсили света, ако видят бял свят. Възможно е все пак те да бъдат публикувани нелегално, а от семейство Шумахер вече са готови с нова серия съдебни искове.

Доверен човек, снимал тайно Шумахер в дома му, поиска 1 милион паунда за кадър

Източник: Dir.bg

Видео: Herald Sun

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции