<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166095" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БСП отряза Ни...

ДПС демонстрира кой командва ЦИК (видео)

22 Февруари 2023
0 13671

ДПС демонстрира кой командва ЦИК по време на заседанието на комисията на 20 февруари. След като внимателно го проследихме, събрахме акцентите от него във видеото по-горе.

В обсъждането участват представители на всички парламентарнопредставени партии. Спираме се на обсъждането на предложение от представителя на БСП Емил Войнов. Според него протоколите от хартиените и машинните бюлетини трябва да се попълват с обща цифра, а не поотделно. Така уж щели да се предпазят от грешки.

Противоположна позиция изрази представителят на “Демократична България” Цветозар Томов. Той обясни, че общите протоколи ще доведат до хаос и повече грешки.

Изключително разпалено на тази реплика отговори Ерхан Чаушев от ДПС. В типичния за партията си стил, той се развика на останалите в опит да защити предложението на представителя на БСП. Вдигна скандал и на своя колежка, която си позволи да му пусне микрофона, за да се чува какво се опитва да каже той.

ДПС демонстрира кой командва ЦИК (видео)

Цветозар Томов: Решението на ЦИК за изборните протоколи е манна небесна за изборните мошеници

В крайна сметка Цветозар Томов напусна поста си на говорител на ЦИК, а Чаушев постигна своето. “Изиграхме си ролите”, обобщи той почти в края на дискусията.

ДПС демонстрира кой командва ЦИК

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции