<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125310" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Човекът с "на...

Драма на Netflix, сравнима с “Game of Thrones” е определяна като един от най-добрите сериали изобщо

09 Април 2022
0 6658

Драма на Netflix, сравнима с “Game of Thrones” е определяна като един от най-добрите сериали изобщо, пише LadBible.

Драма на Netflix, сравнима с "Game of Thrones" е определяна като един от най-добрите сериали изобщо

Сезон 5 на “Последното кралство” излезе в Netflix миналия месец. Това е най-гледаният сериал през последните месеци.

Базиран на “Саксонски истории” историческият фентъзи сериал на Бернард Корнуел спечели любовта на аудиторията още при премиерата си през 2015 година.

Действието се развива във втората половина на IX век и показва Англо-саксонска Англия. По това време тя е в опасност заради нападения от датски викинги.

Credit: Alamy
Credit: Alamy

В резюмето на сериала пише: “Заловен като момче и отгледан от датчани, след като чичо му узурпира правото му по рождение, Утред започва да се идентифицира като датчанин. Но нещастието и надеждите да си върне Бебанбург го карат да служи на Уесекс, титулярното последно кралство на саксонците.”

„Оттук нататък историята се върти около противоречивата лоялност на Утред между датчаните и крал Алфред, човекът, който се осмелява да мечтае за обединена Англия, която може да се изправи срещу нашествениците.”

Феновете на сериала вече чакат с нетърпение и филма “Седем краля трябва да умрат”, чието заснемане беше обявено миналия месец.

Драма на Netflix, сравнима с “Game of Thrones” е определяна като един от най-добрите сериали изобщо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции