<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152089" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разследват п...

Два брутални взрива избухнаха в Йерусалим, има десетки ранени

23 Ноември 2022
0 103

Два брутални взрива са избухнали в Йерусалим. Един от тях е до автобусна спирка, където има десетки ранени. Все още не е известен конкретния брой жертви. За това бива съобщено в социалната мрежа Twitter.

Тази сутрин на входа на Йерусалим до автобусна спирка е избухнала експлозия, при която са ранени най-малко 10 души. Това бе обявено по радиостанция Kan.

Състоянието на единия от ранените е критично, а на друг е тежко. Радиостанцията отбелязва, че според предварителната информация е възможно да е било задействано взривно устройство оставено в чанта на автобусна спирка. Halei IDF, израелско армейско радио, съобщава, че експлозията е избухнала в скутер, паркиран близо до автобусна спирка.

Петима заподозрени за атентата в Истанбул са арестувани у нас

Моменти след това се съобщава за още една експлозия на кръстовището Рамот в Йерусалим. В момента няма сведения тя да е взела жертви. Причините за двете експлозии се разследват, отбелязва Halei IDF.

Експлозия е избухнала в джамия в Кабул по време на вечерна молитва (видео)

Полицията разглежда няколко версии за инцидента, включително терористична атака, съобщава в. „The Jerusalem Post”.

Видео: Amichai Stein, Twitter

Два брутални взрива избухнаха в Йерусалим, има десетки ранени

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции