<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154713" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Диана Димитр...

Джеки Чан ще снима “Час Пик 4”?

11 Декември 2022
0 1865

Джеки Чан ще снима “Час Пик 4”?

Звездата на бойните изкуства сам обяви новината, като заяви, че е готов да се включи във филма по всяко време. Но ще приеме единствено, аоко и колегата му Крис Тъкър се съгласи и приеме.

„През последните седем години ние отхвърляхме сценарии. Вчера се съгласихме. В края на месеца сценарият може би ще има готова втора чернова и следващата година, най-вероятно ще започнем снимки. Стига… Крис Тъкър да се съгласи“, каза Джеки Чан.

“Час Пик” е легендархна екшън комедия с участиетто на Чан и Тъкър от 1998 година. Последната трета част на филма излезе през 2007 година и оттогава вървят спекулации за следващо продължение. Историята проследява хонконгският дететктив Лий и остроумният му американски колега Джеймс Картър, докато решават заплетени случаи.

Ето какво би станало, ако някой отиде да краде в къщата на Джеки Чан (видео)

Не заради пари, а от липса на време

 „Не става въпрос за пари! Става въпрос за време за направа… Ще кажа на Крис Тъкър: „Преди да остареем, моля те, нека направим „Час Пик 4“, каза актьорът в интервю за радио Power 106.

Джеки Чан ще снима “Час Пик 4”?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции