<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113242" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Близо 2.5 млн. ...

Ед Шийрън продаде благотворително своя китара за 52 000 лири

27 Декември 2021
0 261

Ед Шийрън продаде благотворително своя китара за 52 000 лири, пише Mediapool.

30-годишният певец Ед Шийрън дари китарата, която е използвал като прототип, за да композира последния си албум “=” на томбола в начално училище в родния си град Фрамлингъм, Съфолк. Шийрън пожела да помогне за набирането на средства за благотворителната организация GeeWizz, която помага на с хора с увреждания.

Билетите за томболата се продаваха по 5 паунда всеки, като бяха продадени 10 553 билета в над 160 държави по света, които донесоха общ приход от 52 765 паунда.

Ед Шийрън продаде благотворително своя китара за 52 000 лири

Музикалните звезди Ед Шийрън и Елтън Джон записаха Коледен хит, ето кога го пускат (видео)

“Каква прекрасна кампания за набиране на средства, променяща живота, с която да завършим годината. Това е най-добрият коледен подарък, който GeeWizz може да направи, благодарение на щедростта и добротата на Ед Шийрън. Той е шампион по благотворителност на всички нива. Толкова сме благодарни на Ед, че дари този прототип на китарата си – изключително колекционерска музикална реликва. Радваме се, че томболата е събрала 52 765 паунда.

Парите ще осигурят прекрасно пространство за музика и театър, на което толкова много деца с увреждания ще се радват дълги години. Трябва да отправим и специални благодарности към всички, които закупиха билети. Това наистина е най-добрата и чиста благотворителност”, заяви Джина Лонг, основателка на GeeWizz.

Ед Шийрън продаде благотворително своя китара за 52 000 лири

Източник: Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции