<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143969" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Децата на Хар...

Еди Хърн потвърди за мача между Фюри и Джошуа

12 Септември 2022
1 286

Еди Хърн потвърди за мача между Фюри и Джошуа. Условията дотук бяха приети от промоутъра.

Фюри и Джошуа беше на дневен ред известно време, но Ей Джей падна от върха в бокса. И така се хвърлиха съмнения, че битката е възможна.

Анди Руис, който победи Джошуа, преобрази тялото си и има плочки (видео)

Еди Хърн потвърди за мача между Фюри и Джошуа

Александър Усик не е готов да се изправи срещу Фюри на предложената от него дата през декември. Така Циганския крал се възползва от възможността да се обърне към Джошуа.

Самият Джошуа претърпя три поражения в последните си пет битки. Той не може да си позволи да откаже оферта да се бие за световната титла в тежка категория.

Изглежда, че и няма да го направи. Говорейки по iFL TV, Еди Хърн потвърди, че Джошуа е дал зелена светлина за споразумение при разделяне 60/40 на приходите.

“Говорих с AJ за тази оферта. Смятаме, а и го мисля, че особено той заслужава повече от 40 процента. Не е щастлив. Но приемаме 60/40.”

“Искаме това да се промени в реванша. Той ще е шампион и победител. Така ще иска по-големия процент във втория мач. Което според мен е справедливо.“

“И ние искаме да се бием през декември. Интересното е, че те искат това да стане на 17 декември. В Куинсбъри. Перфектно е.“

Все още има подробности за изглаждане. Но има причина да сме оптимисти, че тази битка ще се случи наистина в края на годината. И само ден преди финала на Световната купа.

Източник: BenchWarmers

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции