<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150535" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Свободно раз...

Екшън с герои на “Господарите”! Ухапаха жестоко наш оператор и му задигнаха техниката (РЕПОРТАЖ)

11 Ноември 2022
7 59080

Екшън с герои на “Господарите”! Ухапаха жестоко наш оператор и му задигнаха техниката.

Скрита камера: Как се взимат 35 изпита по медицина без да си се явил и без да знаеш български език?

Нашият репортер Дани Йорданов и операторът Васил Ганев се сблъскаха с агресията на семейство Циканделови. Те са обвиняеми по серия наши репортажи за купуване и продаване на изпити в медицинските университети в България. Темата е с голямо обществено значение и към нея има сериозен обществен интерес.

Отидохме да отразим поредното дело по казуса и се сблъскахме с невиждана наглост.

Екшън с герои на "Господарите"!

Главните герои

В центъра на събитията са Анастас Циканделов – бащата, София Циканделова – майката и Димитър Циканделов – синът. Тримата нападат екипа ни до мол “Сердика”. Задигат снимачната техника и оставят следи от остри зъби върху рамото на колегата оператор.

Екипът ни обаче възспира извършителите да си тръгнат от местопрестъплението, докато дойде полиция и да установи фактите покрай цялата ситуация.

Не пропускайте да гледате наглото поведение на Циканделови и техните театрални постановки. Имаме опити за припадане, имаме дърпане, имаме граждански арест. Тук има сюжет, герои, завръзка, драма, семейни отношения.

Съвсем скоро очаквайте развръзката!

За съжаление към настоящия момент не можем да ви представим основните ни кадри от задигнатата и в последствие върната камера. Причината е, че техниката ни е веществено доказателство по ново досъдебно производство покрай агресията на Циканделови срещу нас.

Екшън с герои на “Господарите”! Ухапаха жестоко наш оператор и му задигнаха техниката (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Петканов

    15 Ноември 2022

    Ама и вие от "господарите" станахте големи досадници... Оставете на хората да им приключи скалъпеното от прокуратурата дело, по което ги влачат с години по съдилищата, и тогава коментирайте... За тоя умишлен цирк, който създавате, се чудя как не сте изяли и по някой шамар... Съвсем го обърнахте на жълтокафяв сайт...

Покажи всички Скрий

Реакции