<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93194" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Божинов и фик...

Еминем продаде имението си в Мичиган за по-малко от половината от парите, за които го е купил (снимки)

04 Юли 2021
0 10416

Еминем продаде имението си в Мичиган за по-малко от половината от парите, за които го е купил, пише LadBible.

Като погледнете бившето имение на Еминем в Рочестър Хилс, бихте помислили, че струва цяло състояние. Но вглеждайки се в интериора, ще разберете защо имотът е донесъл едва половината от парите, за които е бил купен.

Рап легендата Еминем взе огромното имение през 2003 г. за 4,75 милиона долара (3,45 милиона британски лири) и 14 години по-късно успя да получи само 1,9 милиона долара (1,37 милиона британски лири) при продажбата му.

Къщата

Къщата е разположена на 5760 Winkler Mill Road. Тя разполага с 22 стаи, 17 500 квадратни метра жилищна площ, впечатляващ басейн и спа зона, гигантска тревна площ и тенис и баскетболно игрище.

Еминем продаде имението си в Мичиган за по-малко от половината от парите, за които го е купил
Имението на Еминем

Интериорът

Бъдещите купувачи обаче може да са били отблъснати от някои старомодни интериорни решения.

Още през 2017 г. в къщата имаше борова гора, украсяваща почти всеки сантиметър. Не оставаха незабелязани и флоралните завеси и плашещо големият брой статуи на готвачи.

Еминем продаде имението си в Мичиган за по-малко от половината от парите, за които го е купил
Интериорът в къщата на Еминем

Не че има нещо нередно да имаш тези неща в къщата си, просто изглежда малко странно – особено когато това е бившият дом на Еминем. Според Daily Mail той почти не е отсядал в имението и предпочита да живее в друга къща в близкия град Клинтън.

Изненадващо, именно това имение на Еминем влезе в Hot List за 2016 г. за най-големите гафове от света на рапърите. В същата класация тогава попаднаха и 50 Cent, Lil Wayne, Kanye West и Kim Kardashian и Jay Z и Beyoncé.

Еминем продава на търг рядък модел свои маратонки в борбата срещу Covid-19

Цената на имението

Имението се завърна на пазара през 2020 година – този път с първоначална цена от 3,7 милиона долара (2,6 милиона британски лири).

По-нови снимки показват, че част от статуите на готвачи са премахнати, липсват и други елементи. Ето защо този път рапърът е очаквал да вземе повече пари за него.

Еминем продаде имението си в Мичиган за по-малко от половината от парите, за които го е купил

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции