<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101598" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Опасни нива н...

Еминем лично сервира на феновете си при откриването на собствен ресторант (видео и снимки)

30 Септември 2021
1 7186

Рапърът Еминем лично сервира на феновете си при откриването на собствен ресторант в Детройт с името “Спагетите на мама”, съобщава Click on Detroit Local 4.

Звездата, чието истинско име е Маршъл Матърс, застана до прозорчето за храна за вкъщи в големия ден и поднесе порция спагети на всеки от извилата се огромна опашка чакащи да го зърнат и вземат автограф.

Миналата седмица Еминем обяви, че е избрал родния си град за откриването на първия официален негов ресторант. Избраният бранд не е случаен и препраща към текста на сингъла от 2002 година Lose Yourself, където той рапира:

“Дланите му са потни, коленете – слаби, ръцете – натежали/ На пуловера си има повръщано от спагетите на мама.”

Миналата година Еминем дари част от известните си спагети на фронтови работници по време на пандемията от коронавирус. И през 2018 г. той отвори щанд на музикалния фестивал Coachella, като това подлуди феновете му.

“Ще ми се да науча дали тази инициатива е само за тазгодишното издание на феста, понеже той участва в програмата или ще се затвърди и в бъдеще”, сподели пред LA Times посетител.

Рапърът Еминем лично сервира на феновете си при откриването на собствен ресторант в Детройт с името "Спагетите на мама"

Мениджърът му Пол Розенберг сподели, че са се забавлявали много “докато вдъхвахме живот на този проектпроект заедно с хората от Union Joints, а отговорът на феновете беше изключително положителен.”

Пинк написала на Еминем пиянско “любовно писмо”, а той просто отговорил с “добре”

Първите щандове според него са били много удачен тест, който да покаже дали постоянно работещ павилион на “Спагетите на мама” би се посрещнал с ентусиазъм от хората.

Рапърът Еминем лично сервира на феновете си при откриването на собствен ресторант в Детройт с името “Спагетите на мама”.

Източник и видео: Click on Detroit Local 4

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции