<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183057" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Президентът ...

Ето кой е човекът с расо, буйствал пред Президентството днес (видео)

05 Юни 2023
2 2323

Ето кой е човекът с расо, буйствал пред Президентството днес – Атанас Стефанов – председател на гражданско сдружение “Приятели на Русия”.

Докато входа на сградата се отваряше, се чуваха яростни освирквания, след което мъжът на бегом се опита да пробие сред органите на реда.

Видео: bTV

Мъжът продължи да размахва кръста, докато вика „анатема“. Около него се чуваха и други възгласи като „предатели“ и „антихристи“.

Ето кой е човекът с расо, буйствал пред Президентството днес (видео)
София (5 юни 2023) Протест организиран от „ЛЕВИЦАТА!” срещу „грубото погазване на държавността и безпрецедентния политически цинизъм“ се провежда пред сградата на Президентството. Снимка: Минко Чернев/БТА (EK)

Шествие за “мир и неутралитет” с агресия под чужди знамена (видео)

Атанас Стефанов ни е познат от “акцията” на “Възраждане” и БСП, при която техни привърженици заляха с червена боя сградата на Европейската комисия в София. Виждали сме го и на много други протести.

За първи път обаче се запознахме с неговата персона, когато призова за “народен съд” по време на “шествие за мир” през май тази година. Припомнете си тази уникална реч:

Свещеник призовава за „Народен съд“ (видео)

Ето кой е човекът с расо, буйствал пред Президентството днес

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции