<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102544" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 137 млн. долара...

Фенове на Илон Мъск кръстиха криптовалутата си на кучето му след поскъпването ѝ с 2400%

07 Октомври 2021
0 739

Фенове на Илон Мъск кръстиха криптовалутата си на кучето му след поскъпването ѝ с 2400%, пише New York Post.

По данни на CoinMarketCap криптовалутата Flokinomics е започнала да се търгува в неделя след отпадането си от Dogecoin. В сряда цената ѝ вече бе 0,000002254 долара, което макар да изглежда незначително, в действителност бележи ръст от 2400% за предходните 24 часа.

Flokinomics носи името на кучето на най-богатия човек на планетата и “покровител” на криптовалутите Илон Мъск – Флоки. Флоки е порода шиба ину и вече е дал образа на муцунката си за лого на dogecoin – валутата, която основателят на Tesla щедро промотираше по-рано тази година

Фенове на Илон Мъск кръстиха криптовалутата си на кучето му след поскъпването ѝ с 2400%

Илон Мъск издържа без Twitter по-малко от два дни, след като сам обяви, че напуска социалната мрежа

Наред с това Мъск промотираше и друга криптовалута, тематично обвързана с шиба ину – Baby Doge. През юли той на два пъти туитна в мрежата и цената ѝ веднага нарастна двойно.

Учителка изгуби над 10 хиляди евро във фалшива биткойн кампания, използваща името на Илон Мъск

Макар той никога да не е говорил публично за Floknomics, това не пречи на създателите и почитателите ѝ да я промотират чрез името на магната. Знаем добре, че това неминуемо води до движение на цената нагоре. Независимо дали става дума за криптовалута или за каква да е компания.

Фенове на Илон Мъск кръстиха криптовалутата си на кучето му след поскъпването ѝ с 2400%.

Източник: New York Post, CoinMarketCap

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции