<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Футболистът �...

Феновете на “Левски” подгониха Карачанаков при 1:1 в контролата срещу “Пирин” (видео)

12 Февруари 2022
1 1570

Феновете на “Левски” подгониха футболиста на “Пирин” Антон Карачанаков по време на контролната среща между двата тима на стадион “Георги Аспарухов”, която е и представяне на “сините” преди подновяването на сезон 2021/2022.

Феновете на "Левски" подгониха Карачанаков при 1:1 в контролата срещу "Пирин"
Снимка: Lap.bg

Причината бе радостта на играча на гостите след изравнителния гол на “орлетата” в 48-ата минута. Карачанаков вкара страхотно попадение от близо 40 метра. Но реши да подразни “сините” привърженици, празнувайки пред Сектор “Б”.

Част от феновете в Сектор “А” на стадион “Георги Аспарухов” прескочиха огражденията и подгониха футболиста, който се оттегли в тунела.

Феновете на &#8220;Левски&#8221; подгониха Карачанаков при 1:1 в контролата срещу &#8220;Пирин&#8221; (видео)
Снимка: Lap.bg

Левски отново излезе напред в резултата в 53-ата минута, когато точен бе Димитър Костадинов. Марин Петков догони топката до аутлинията и успя да върне към непокрития си съотборник, който необезпокояван от никого, успя да се разпише за 2:1.

Крайният резултат в мача (3:1) бе оформен в 89-ата минута, когато точен отново бе Билал Бари. Нападателят на домакините бе изведен отлично от Хосе Кордоба и останал абсолютно сам срещу вратаря на Пирин, успя да го преодолее, въпреки че първоначално Марио Кирев успя да се намеси.

Феновете на "Левски" подгониха Карачанаков при 1:1 в контролата срещу "Пирин"
Снимка: Lap.bg

Карачанаков получи упреци за действиятаси и от съотборниците му.

Феновете на “Левски” подгониха Карачанаков при 1:1 в контролата срещу “Пирин”

Източник и видео: Gong.bg

Снимки: Lap.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции