<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149832" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Григор не сът...

Фейгин поведе по точки в международен турнир по фигурно пързаляне (видео)

05 Ноември 2022
0 11707

Фейгин поведе в турнира по фигурно пързаляне “Денкова-Стависки”.

Десетото издание на международния турнир по фигурно пързаляне се провежда в Зимния дворец в София.

Александра Фейгин води след кратката програма при жените. Тя получи оценка от 58.28 точки за изпълнението си. 31.91 точки за технически елементи и 26.37 за компоненти на програмата.

Втора в състезанието за Купа “Денкова-Стависки” след кратката програма е българката Кристина Григорова с 57.67 точки. Третата позиция заема Елена Агостинели от Италия с 54.39 точки.

Фейгин поведе по точки в международен турнир по фигурно пързаляне (видео)
Снимка: стопкадър/видео bTV

Вижте изпълнението, с което Фейгин от “Игри на волята” спечели Държавeн турнир по фигурно пързаляне (видео)

В състезанието участват още три национални състезателки. Шеста в кратката програма се нареди Ивелина Байчева с 46.92 точки, Симона Георгиева е десета с 40.40, а Мария Ставрева е на 13-о място с 28.74 точки.

При девойките след кратката програма начело е българката Киара Христова с 46.89 точки.

Припомняме, че в края на октомври Фейгин спечели Държавния турнир по фигурно пързаляне от престижното състезание за купа “Виктория”.

Познатата ни от “Игри на волята” Александра Фейгин спечели и кратката, и волната програма при жените на държавния турнир по фигурно пързаляне Купа приз “Виктория”.

Най-добрата българска състезателка от клуб “Танци на лед Денкова-Стависки” получи за новата си композиция 60.24 точки, от които 32.63 за технически елементи и 27.61 за компоненти на програмата.

Междувременно след безмилостна елиминационна битка срещу Мани на Арената на “Игри на волята: България” Фейгин отпадна от състезанието. Финалният елемент със закодирани думи силно затрудни и двете момичета, но Мани първа дешифрира правилния израз, което ѝ донесе победата и 100 златни гроша. Двете се разделиха по изключително емоционален начин с много сълзи и искрено разочарование.

Фейгин поведе в турнира по фигурно пързаляне “Денкова-Стависки” (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции