<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148555" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте изпълн...

Фифо от „Игри на волята“ с предизвикателен танц в „България търси талант“ (видео)

25 Октомври 2022
0 105057

Припомняме ви този танц на формацията „Бумбук“ в „България търси талант“. Сред голите до кръста мъже откриваме и Фифо, който е един от участниците в тазгодишния сезон на „Игри на волята“ по NOVA.

Признаваме, че сме изненадани от уменията му, тъй като в „Игри на волята“ се показва като сдържан и премерен участник. Залага повече на индивидуалната игра и не се страхува от  конфронтация с другите играчи, когато не е съгласен с мнението и идеите им. За пореден път поговорката за тихите води, които се оказват най-дълбоки, е отново вярна!

Фифо от „Игри на волята“ с предизвикателен танц в „България търси талант“ (видео)

Изтекоха кадри издаващи развръзка в “Игри на волята” – ТОП излагациите на сезона (видео)

Безстрашният Филип определено показва завидна физическа форма, перфектно тяло и не се срамува да го показва. За това свидетелства и скритият му талант – електроинженерът наелектризира женската аудитория като част от танцовата формация! Оказва се, че Фифо е и доста добър танцьор и определено привлича погледите с танците в стил “Magic Mike”.

Филип е 29-годишен електроинженер от София. Има отличия в пет различни спорта, а хобитата му включват плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове… Но вероятно никой не подозираше, че срамежливият Фифо има и скрит талант в танците на сцена. Вижте неговото представяне във видеото!

Фифо от „Игри на волята“ с предизвикателен танц в „България търси талант“ (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции