<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147141" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Упорито куче ...

Френски ТВ формат събира хора с необикновен смях (видео)

10 Октомври 2022
3 390

Френски ТВ формат събира хора с необикновен смях, пише LADbible.

Според регламента на шоуто, участниците, надарени с “необикновен” смях, заемат място в студиото един до друг. Именно в това се крие и предпоставката за “изненадите на живия ефир”.

Става дума за рубрика в популярното предаване C’est Mon Choix, озаглавена подобаващо “Смехът ми не може да остане незабелязан”. Видеото много скоро ни демонстрира защо заглавието е тъкмо това. Всеки от участниците е там само с едно-единствено “оръжие” – неговият/нейният неповторим смях.

Чисто голи възрастни отговарят на въпроси на деца в холандско ТВ-предаване, предизвикало скандал (видео)

Краткият клип ни показва неколцина души, насядали на сцената срещу жива публика в студиото. Но честно казано това е единственото, което се разбира от случващото се пред очите ни. И повярвайте, причината не е само в това, че не разбираме френски език. През цялото време от екрана ни залива кикот с най-разни орнаменти, като клаксони, скърцания, писъци и дори прасешко грухтене. Но всичко това е премерено и хармонично.

В заразителната сила на този смях ни убеждава това, че дори водещата не успява да си поеме дъх, за да зададе въпрос към публиката. Вместо това и тя, макар далеч по-кротко, но също така неудържимо, хлипа в кадър. А дойде ли момент всички тези звуци да спрат, намира се някой отново да ги подеме и така, сякаш до безкрай.

40-секундното видео се появи повторно в социалната мрежа Twitter, където вече има над 5,6 милиона гледания и повече от 40 000 ретуита. И ако съдим по коментарите под тях, зрителите са се смяли до премала не по-малко от самите участници.

Пуснете си видеото още веднъж и ще видите и вие! Най-вероятно и вие ще се почувствате по-добре и развеселени след тези необичайни кадри.

Френски ТВ формат събира хора с необикновен смях

Видео: YouTube/PikToks

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции