<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100857" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кърмата на ва...

Ген. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина (снимка)

24 Септември 2021
0 1756

Ген. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина. Това съобщиха от лечебното заведение.

„С този вирус трябва да се води решителна борба. В момента 97% от хоспитализираните с инфекция пациенти в Covid зоните на ВМА са неваксинирани“, посочват от болницата в пост във Фейсбук.

Ген. Мутафчийски: След две години вирусът няма да е същият, трябва да се ваксинираме бързо (видео)

Ген. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина

„Доказано е, че определен период след имунизацията защитата намалява. Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла“, да си поставя и трета”, посочва проф. Мутафчийски.

„Не остана човек, който да не се е „сблъскал“ с вируса – лично или чрез свои близки и приятели. Всеки ден виждам колегите си в инфекциозната клиника, които се научихме да разпознаваме по силуетите им. Те забравиха какво е да работят без тежкото защитно облекло. Но в очите им все още се чете надежда, че хората ще си върнат вярата в науката и че заедно ще спечелим тази война“, посочва още той.

Ген. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина

Източник: ВМА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции