<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134155" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокурорския...

Гешев поема случая с прокурорския син в Перник

17 Юни 2022
3 19881

Главният прокурор Иван Гешев ще поеме случая с агресията в Перник, а местната прокуратура ще бъде проверена. Това става ясно от пост на общината във Facebook.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

След множество сигнали за насилие и побои от прокурорския син 18-годишният Васил Михайлов, най-накрая бяха повдигнати обвинения срещу него.

Само преди дни беше нападнат бивш футболист на “Миньор” (Перник).

Спецоперация в Перник след побоя над футболен треньор (видео)

Гешев поема случая с прокурорския син в Перник

Днес Гешев е бил в града и се е срещнал с кмета Станислав Владимиров.

Арестуваха заподозрения за побой над футболен треньор в Перник

„За мен е важно институциите да работят и такива деяния да бъдат пресичани навреме. Толерирането на агресивно поведение по улиците, независимо кой е извършителят може да доведе до ситуация, която трудно да бъде контролирана. Без помощ отвън нямаше да се справим, освен това добро впечатление прави професионалното отношение на софийския прокурор, който се занимава със случая. Благодаря на перничани, че показват нетърпимост към такъв род криминални прояви. Благодаря на медиите за информираността по случая. Това дава смелост на жертвите. Надявам се на честно и бързо правораздаване”, каза Владимиров.

Припомняме, че екип на “Господарите” се срещна със семейството на пострадалия Румен Андонов и работи по казуса. Може да видите нашия репортаж ТУК.

Гешев поема случая с прокурорския син в Перник

Източник: NOVA, Facebook/Община Перник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ne e vajno

    18 Юни 2022

    Zatvor za tozi pomiqr kak nqma koi dago ysati ibahti lapito maino

Реакции