<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99030" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бурни страст...

Филип Станев заговори за “преждевременна еякулация” в пленарната зала (видео)

09 Септември 2021
0 4602

Гледаме видео, което показва как Филип Станев заговори за “преждевременна еякулация” в пленарната зала.

На 07.09.21 се състоя заседание в парламента, на което политиците – Филип Станев, Тошко Йорданов, Стоян Мирчев използваха сравнения, с които цялата зала избухна в смях.

Вижте изцепките около скандала с Татяна Дончева (видео)

Филип Станев заговори за “преждевременна еякулация” в пленарната зала
Ето и какво казаха депутатите:

“Имахме началото на една нова политическа игра с много стари корени. Обаче искам да кажа на ГЕРБ, на БСП и на ДПС, че в любовната игра, когато има много голям адреналин и силни емоции, обикновено се стига до преждевременно свършване в тази игра. Много ви моля да не станем свидетели преди изборите на вашата преждевременна политическа еякуация”. Така Филип Станев коментира случващото се в момента в страната.

Депутатите избухнаха в смях при тази реплика. Малко по-късно обаче други двама депутати разбуниха духовете в залата.

Стоян Мирчев заяви, че “бързата любов с ДПС на ИТН е довела до по-разширената им походка”. След тези думи председателят на парламента Ива Митева прекъсна депутата.

“Водим дебат за човек от БСП да обяснява сексуални техники, при положение, че от години те участват в тройки”. Това беше коментарът на Тошко Йорданов в този дебат.

Само можем да си представим изчервяването на Ива Митева при тези думи – жалко, че камерата на БНТ не го улови в този момент.

Филип Станев заговори за “преждевременна еякулация” в пленарната зала “Имахме началото на една нова политическа игра с много стари корени. Обаче искам да кажа на ГЕРБ, на БСП и на ДПС, че в любовната игра, когато има много голям адреналин и силни емоции, обикновено се стига до преждевременно свършване в тази игра. Много ви моля да не станем свидетели преди изборите на вашата преждевременна политическа еякуация”. Така Филип Станев коментира случващото се в момента в страната. “Водим дебат за човек от БСП да обяснява сексуални техники, при положение, че от години те участват в тройки”. Това беше коментарът на Тошко Йорданов в този дебат.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции