<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100830" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отпечатъци о...

Горили в зоопарка в Бронкс шокираха посетителите с орален секс (видео)

24 Септември 2021
6 29297

Горили в зоопарка в Бронкс шокираха посетителите с орален секс. Това пише New York Post.

Оказва се, че хората не са единствените, които се наслаждават на френската любов. Чифт горили в зоологическата градина в Бронкс, Ню Йорк доказаха това, след като една от маймуните беше заснета да извършва орален секс на партньора пред очите на посетителите.

Горили в зоопарка в Бронкс шокираха посетителите с орален секс

Видеото взриви социалните мрежи и събра хиляди гледания.

Учени наблюдаваха нападения и убийства на шимпанзета над горили за първи път в историята

Кадрите показват как посетителите се наслаждават, гледайки животните, преди те да започнат своето интимно действие. След това всички хора се разпръскват смутени, особено предвид присъствието на деца в зоопарка.

Горили в зоопарка в Бронкс шокираха посетителите с орален секс

Какво казват учените?

Според експертите, това е напълно нормално и оралният секс всъщност е доста често срещан в животинското царство. Той е част от битието на гепарди, мечки и прилепи и много други.

Преди седем години посетителите на зоологическата градина в Бронкс се натъкнаха на горили, разгорещени в позата „69“ пред очите на възрастни хора и малчугани.

Любопитно е също така, че много видове се занимават със секс за удоволствие. Бонобо – известни още като хипи маймуни – водят скандално извратен и разнообразен сексуален живот.

„Докато шимпанзето показва малки вариации в сексуалния акт, бонобото се държи така, сякаш е чело Кама сутра – изпълнява всяка позиция и вариация, която човек може да си представи“, казва Стивън Д. Пинкертън, професор по психиатрия и поведенческа медицина в Медицинския колеж на Уисконсин в свои трудове.

Бонобо също така са единствените видове, освен горилите и хората, за които е известно, че заемат т. нар. мисионерска поза по време на секс. Освен това този вид животни въобще не познават дискриминацията, когато става въпрос за избор на партньори – и мъжките, и женските екземпляри практикуват както хомосексуален, така и хетеросексуален секс.

Горили в зоопарка в Бронкс шокираха посетителите с орален секс

Източник: New York Post

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции