Сигнализирай!

Честит 20-и рожден ден, "Господари"! ТОП гафове, лафове, скунксове и още много (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.03.2023 г.
9
0

Честит 20-и рожден ден, "Господари"! ТОП гафове, лафове, скунксове и още много гледайте в празничния ни епизод с водещи Димитър Рачков, Малин Кръстев и Васил Василев - Зуека.

Честит 20-ти рожден ден, “Господари”!

Връщаме ви назад към първия епизод на "Господари на ефира" във вече несъществуващата телевизия "7 дни". Продължаваме с порция от любимите ни врачки, станали ключови герои за всичките 20 години "Господари". Не пропуснахме и да споменем всички водещи и адреналинки, които бяха част от екипа ни през годините - някои от които вече не са между живите за съжаление. Припомнихме си най-ярките герои от "Господари на ефира" и "Господари на уеба". След като се посмяхме на тях, се позабавлявахме и с гафовете на нашите репортери. После си припомнихме и някои от емблематичните казуси, които упоритата работа на репортерите ни реши. Видяхме и какво си спомнят от "Господарите" днес хората, които отговориха на въпросите на репортера ни Виктория Симеонова.

В празничния епизод си припомнихме и някои от емблематичните политически гафове от ефира и уеба. Видяхме и кои са най-ярките носители на нашия "Златен скункс" през годините. Не пропуснахме да се поздравим и с порция ромски изцепки от последните 20 години, както и с уникални телевизионни гафове, които сме запечатали в архива. Видяхме, че и водещите на "Господарите" правят немалко гафове. За финал се насладихме и на избрани мигове от рождените ни дни. Чухме и пожеланията на продуцента ни Джуди Халваджиян, който благодари на целия екип и обеща да продължаваме да следваме мисията си!

Независимо от всичко, ние от “Господарите” продължаваме да се борим да възстановяваме справедливостта там, където е отнета. А ние си пожелаваме да не се отказваме от тази борба – защото дори и заради една усмивка на човек, на когото сме помогнали, тя си струва!

Очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Господари на Уеба

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.