<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172461" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Училищата ни ...

Честит 20-ти рожден ден, “Господари”!

31 Март 2023
0 2030

Днес ние от “Господарите” празнуваме своя 20-ти рожден ден! 20 години показваме гафовете от всички сфери на живота – телевизионни, политически, светски, а напоследък все повече и от социалните мрежи. 20 години се борим с несправедливостите в държавата и с хората, които правят всичко възможно да ни заглушат и почти успяха, когато преди 4 години решиха да ни спрат от телевизионния ефир. Но не успяха да спрат мисията ни, която продължаваме – да сме до хората, които имат нужда от нас, да караме институциите да работят, колкото и да не им се иска, да казваме истината, дори когато тя не се харесва на силните на деня и на техните поддръжници.

Независимо от всичко, ние от “Господарите” продължаваме да се борим да възстановяваме справедливостта там, където е отнета. А ние си пожелаваме да не се отказваме от тази борба – защото дори и заради една усмивка на човек, на когото сме помогнали, тя си струва!

Честит 20-ти рожден ден, &#8220;Господари&#8221;!

Очаквайте още днес и празничния епизод на “Господари на Уеба”, в който сме събрали 20 години гафове, емоции, смях и сълзи!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции