<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161084" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шпагатна муз...

“Господарите” на интервю за работа в поредната фирма от финансовата пирамида (РЕПОРТАЖ)

26 Януари 2023
2 14044

“Господарите” на интервю за работа в поредната фирма от финансовата пирамида. Как се озовахме там? Получихме сигнал от жена, работила за кратко във фирма с името “Брейк Пойнт Фъндс”. Анонимно, тя разказа пред репортера ни Виктория Симеонова, че е била служител в кол центъра. Така и не е получила заплащане за работата. Напуснала, щом разбрала, че всъщност е станала част от представяната от нас в продължение на 11 години схема.

В продължение на години ви показвахме финансова пирамида, ощетила хора с милиони.

През март 2021 година главите в схемата бяха арестувани.

ЕКСКЛУЗИВНО: Акция на прокуратурата в офиса на финансовата пирамида, завлякла хора с милиони (РЕПОРТАЖ)

През ноември те бяха пуснати от ареста след като прокуратурата 8 месеца не успя да внесе обвинителен акт.

През януари 2022 Специализираната прокуратура се похвали, че най-после внася обвинението – но само за 19 пострадали за общо 4 милиона лева. Сред обвинените лица са Йордан Моллов, Кирил Джабаров, Мая Господинова, Светла Цонева, Фердинанд Николов, Ивайло Асенов, има и нови двама.

Виктория Симеонова при Иво Сиромахов – за финансовата пирамида и мълчанието на прокуратурата (видео)

&#8220;Господарите&#8221; на интервю за работа в поредната фирма от финансовата пирамида (РЕПОРТАЖ)

Интервюто за работа

Кандидатствахме по обявата за работа, публикувана от “Брейк Пойнт Фъндс” в популярен сайт. Ден по-късно подставеното ни лице беше поканено на интервю от г-жа “Маринова”, която всъщност се казва Димитрина Деанова. По време на интервюто тя обясни, че работата се състои в говорене по телефона и изпращане на имейли. Нямали нужда от лиценз, защото само продавали дялове от фирми с различна дейност – крипто, имоти и други.

По закон обаче лицензът е задължителен за всички инвестиционни посредници, работещи с финансови инструменти. А дяловете във фирма са финансов инструмент. Явно г-жа Деянова не е запозната с детайлите – или просто е по-удобно да твърди, че дейността им не подлежи на регулация.

Подставеното ни лице се представи добре на интервюто, затова получи покана за обучение. Съвсем скоро ще видите как протече то и кои други наши стари познайници работят в новата фирма.

Toва и още много от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който е вече тук!

“Господарите” на интервю за работа в поредната фирма от финансовата пирамида

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ya

    07 Февруари 2023

    Да ако колин центъра предлага услуги и рекламира стоки услуги, ценни книжа, ценни метали , акции от пенсионни фондове , петрол природна газ , акции от здравни застраховки стартъпи и други. Дотук няма нищо по различно от реклама и телемаркетинг. Другата част как се оформя сделката. Сделките се оформят под името на фирма с такси и пълни лицензи в България , Европа - Германия Франция Англия Токио и САЩ. Тук госпожата е Права. Другият ВАРИЯНТ е че сделките не са оформяни под име на фирма с лицензи. Тогава ВАРИЯНТА е НАП , IRS и някои други подобни държавни агенции и прокуратурата да се задействат. Сделки се Оформят е в договора сключен за закупуване или продажба да е споменато името на лицензирана фирма а в банково извлечени се вписва лицензирана фирма. Отношения между лицензирана фирма кол център са предмет на друг договор и са на позвъняване и бонуси.

Реакции