<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутатите и...

“Господарите” питат депутатите за парите от Европа, корупцията и войната по пътищата (РЕПОРТАЖ)

09 Септември 2023
5 7135

“Господарите” питат депутатите за парите от Европа, корупцията и войната по пътищата. До Партийния дом се разходи репортерът Дани Йорданов. Именно той притисна с неудобни питанки народните ни представители.

Явор Дачков защитава 3 март, но не знае защо (видео)

"Господарите" питат депутатите за парите от Европа, корупцията и войната по пътищата (РЕПОРТАЖ)

Отново камерата ни засне любопитни отговори и любопитно поведение на депутатите. Някои от тях продължават да не знаят какво правят в парламента. Явно мотивацията им да идат сутрин на работа е едната заплата.

Други опитват да се шегуват, трети се оправдават.

Съмнителна кампания използва името на “Капачки за бъдеще”, за да трупа дивиденти (РЕПОРТАЖ)

Темите

Дани Йорданов от “Господарите” пита за Плана за възстановяване и устойчивост – как така фирми, близки до “Продължаваме промяната”, печелят милиони. Засягаме и темата за бронетранспортьорите от САЩ, които биха ни стрували 1,5 млрд. долара. Интересно е защо научаваме това първо от Пентагона. Сякаш нашите политици се крият от военната сделка.

Питаме, разбира се, и за новия антикорупционен закон. С него КПКОНПИ би трябвало да работи по-добре. Но вероятно отново ГЕРБ ще си сложат някоя калинка. Цацаров беше техен човек, изпълняващият длъжността Борислав Сарафов също сега е техен човек.

Вероятно и затова несправедливостта по високите етажи на властта продължава да се шири.

Обещания

Междувременно “Възраждане” обещава пред нашия микрофон, че ако станат втори или първи, няма да се обединят с ГЕРБ. Такава теза се прокрадва в публичното пространство все по-често. Вероятно това е играта на Бойко Борисов.

Интересен момент е срещата на Дани Йорданов с Корнелия Нинова. Той я пита дали има друг човек на ген. Решетников за президент на следващите избори. Тъй като Румен Радев бе освиркан в Пловдив на тържествата по случай Съединението на България.

Любопитна е и срещата с Йордан Цонев от ДПС. Предложението на нашия репортер е Делян Пеевски да се кандидатира за кмет на София, защото всички медии са негови и няма нужда да дава пари за медийна кампания.

Гледайте целия материал на нашия колега, за да видите какво имаха да кажат народните избраници този път.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции