<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110918" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Дъжд от черв...

Граймс написа песен, посветена на… Илон Мъск? (видео)

06 Декември 2021
0 1054

Граймс написа песен, посветена на… Илон Мъск?

Поп певицата Граймс пусна песен, озаглавена Player of Games, която накара мнозина фенове да помислят, че е посветена на милиардера и основател на Tesla и SpaceX Илон Мъск, с когото до неотдавна имаше връзка.

Илон Мъск и Граймс слагат край на връзката си

“Ако го обичах по-малко
може би щях да го накарам да остане,
но той е длъжен да бъде най-добрия –
играчът на игрите”,
четем в римите и как само да не разпознаем в този “играч” именно Мъск?

По-нататък четем за “отплаване” и “студен космос” и че “дори любовта не успява да те задържи на едно място”, което звучи като директна препратка към натоварения график начело на SpaceX.

Въпреки че Граймс първоначално заговори за раздяла месеци преди двамата с Мъск да я обявят публично, за мнозина отдавна бе видно, че връзката им е в спад.

Граймс написа песен, посветена на... Илон Мъск?

Граймс и Мъск бяха двойка в продължение на три години, през които певицата, чието истинско име е Клер Буше, роди син – X Æ A-Xii – който двамата възнамеряват да отглеждат съвместно.

Граймс щяла да създаде лесбийска комуна в космоса след раздялата си с Илон Мъск

Буше стана много активна в мрежата TikTok, където редовно публикува радикални постове. Неотдавна се появиха снимки, на които тя позира с книгата на Карл Маркс “Манифест на комунистическата партия”.

Граймс се снима как чете Карл Маркс след раздялата си с “капиталиста” Илон Мъск (снимки)

Дори песента да не води директно към личността на Илон Мъск, без съмнение авторката знае какво точно има предвид и кого визира с думите си.

Граймс написа песен, посветена на… Илон Мъск?

Източник: Twitter

Видео: Grimes

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции