<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141644" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво очаква...

Хари и Меган отново ще посетят Великобритания (видео)

18 Август 2022
0 92

Хари и Меган отново ще посетят Великобритания.

Очаква се херцозите на Съсекс да пристигнат на Острова в началото на септември заради серия от благотворителни събития.

На 5 септември Хари и Меган ще посетят Манчестър, ден по-късно заминават за Германия, след което отново ще се върнат във Великобритания на 8 септември.

Хари и Меган посетиха кралица Елизабет II за първи път от две години

Хари и Меган отново ще посетят Великобритания (видео)

За последно Хари и Меган бяха на Острова през юни, за да присъстват на празненствата за платинения юбилей на кралица Елизабет. Тогава посещението им беше посрещнато хладно и те се завърнаха в САЩ още преди края на празненствата.

Интересно е дали при септемврийската си визита Хари и Меган ще се видят с кралското семейство.

Хари и Меган отново ще посетят Великобритания (видео)

Връзката между двете страни е силно нарушена след решението им да напуснат Острова и скандалното интервю пред Опра Унфри. Тогава Меган Маркъл обвини семейството в расизъм.

Популярността на Хари се е сринала до 35%, според публикувано в началото на седмицата социологическо изследване на YouGov. Преди години той бе един от най-одобряваните членове на кралското семейство с подкрепа от над 90% от британското общество.

Хари води и съдебна битка за правото си да получава защита от най-висока степен от британската полиция. Тя му беше отказана дори срещу заплащане от негова страна.

Източник: bTV

Хари и Меган отново ще посетят Великобритания (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции