<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=138848" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокурорски ...

Идея за нова работа: плащат, за да лежим на шезлонги

27 Юли 2022
0 220

Идея за нова работа: плащат, за да лежим на шезлонги.

Запознайте се с “кучето-наркоман” (видео)

Идея за нова работа: плащат, за да лежим на шезлонги

Излежаваме се на мек шезлонг. Пред нас се открива басейн с кристална вода. Над нас грее ярко слънце. Решаваме или да хванем някоя разтоварваща книжка, или просто да си набавяме витамин D.

Това са само част от възможностите по време на лятната ни отпуска. Звучи като мечтаната почивка. Е, в случая може да бъде и мечтаната работа!

А какво по-хубаво от това да ни плащат 15 хиляди британски лири, за да тестваме шезлонги в някои от най-атрактивните хотелски комплекси в Европа. Да, и ние решихме, че едва ли има.

“Зарежете офиса това лято и изживейте истинска работа-мечта, която представлява тестване на най-добрите шезлонг комплекти в хотели в цяла Европа. От плаващи шезлонги, шезлонги тип “легло” до такива с денонощно обслужване.” Това гласи офертата на Hotels.com.

Все пак дали не е прекалено хубаво, за да е истина? Е, истина е, но има важно условие. От тази възможност може да се възползваме единствено, ако сме англичани или поне легално пребиваващи във Великобритания. Ако това е факт, остава само кандидатстваме за мястото, като попълним онлайн формуляр с име, имейл, телефон, години и три причини защо точно ние сме перфектният служител за тази длъжност.

“Популярни места като Испания, Франция и Италия остават най-търсените за това лято”, казва Ема Таг, представител на Hotels.com. И добавя, че през 2022 г. (в сравнение с предходните години) се наблюдава сериозен ръст за желаещите да посетят Турция, пише Mirror.

Идея за нова работа: плащат, за да лежим на шезлонги

Източник: lifestyle

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции