<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101487" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: НАСА изпусна ...

Илон Мъск се подигра на ракетата с форма на пенис на Джеф Безос

29 Септември 2021
0 397

Илон Мъск се подигра на ракетата с форма на пенис на Джеф Безос

Илон Мъск се подигра с ракетата на Джеф Безос. Това се случва на фона на законови спорове относно плановете за спътниковата мрежа Starlink на SpaceX и сделката с НАСА.

Безос и Ричард Брансън от Virgin излетяха в космоса едва юли месец, докато компанията на Мъск успешно завърши първия изцяло цивилен космически полет.

Сега милиардерската космическа надпревара сега е в разгара си . На пресконференция в Бевърли Хилс Мъск се пошегува, че ракетата на основателя на Amazon “може да бъде с различна форма”.

“Бихте ли обяснили от технологична гледна точка защо е тази форма?” попита една от журналистките на събитието.

А той отговори: “Ако извършвате само суборбитални полети, тогава вашата ракета може да бъде по-къса, да”.

Коментарите се отнасят за много подиграваната ракета New Shepard на Безос, чийто дизайн бе сравнен с гениталиите на мъжете, генерирайки безброй мемете в социалните мрежи.

Безос дава 2 млрд. долара на НАСА, ако има обща мисия за кацане на Луната

Илон Мъск

Джеф Безос и Илон Мъск са конкуренти в бизнеса с космическите пътувания. Компанията на Безос Blue Origin започна съдебно дело заради решението на НАСА да възложи изграждането на космически кораб за мисия до Луната на компанията на Илон Мъск. Договор на стойност 2,9 млрд. долара.

“Не можете да издействате пътя си до Луната, без значение колко добри са вашите адвокати”, каза Мъск по време на едночасовата дискусия.

Джеф Безос излетя в Космоса с проектираната от него ракета “Ню Шепърд” (видео)

Попитан дали някога е разговарял с Безос по този въпрос, Мъск отговори: “Не вербално само с постове в Туитър”.

Решение по делото се очаква до началото на ноември. В очакване на решението наградата на НАСА за SpaceX е спряна.

На въпроса дали би искал да пътува в космоса, както вече направиха Безос и Брансън, Мъск отговори, че вероятно ще отиде “в един момент”, но че личното пътуване не е неговата цел.


“Моята цел е да отворя космическото пространство за човечеството и в крайна сметка да ни постави на път да се превърнем в космическа цивилизация и многопланетен вид”, каза той.

Илон Мъск се подигра на ракетата с форма на пенис на Джеф Безос

Източник: Mail Online

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции