<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134268" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков:...

“Има такъв народ” вече няма структура в Плевен

18 Юни 2022
0 3841

“Има такъв народ” вече няма структура в Плевен, пише Offnews.

Структурата на ИТН в Плевен избраха областния председател Радостин Василев пред лидера Слави Трифонов. От днес напускаме ПП “Има Такъв Народ”. Повече няма структури на партията в град Плевен, град Кнежа, град Левски, град Долни Дъбник и град Пордим. Това обявиха в декларация до медиите от ръководството на общинските организации. 

&#8220;Има такъв народ&#8221; вече няма структура в Плевен

Бивши координатори на ИТН: Предадохме единствено хората, които убедихме да гласуват за Слави (видео)

В позицията си Александър Станев, Аспарух Йонков, Венера Василева, Венцислав Петков, Георги Борисов, Дамян Гаев, Десислава Костадинова, Никола Найденов, Симеон Илиевски и Цветомир Петров, подписали от името на ръководството в Плевен, обявяват: 

Две години всеки от нас вложи огромна воля, ресурси и време, за да убеждава в ценности, които лидерът на партията и приближените му предадоха.

Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото. Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души. Не може с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза.

Ние не можем да толерираме такова поведение. Не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци.

Ние не можем да толерираме такова поведение. Не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци.

С настоящата декларация заявяваме пълната си подкрепа към Областния координатор на ПП “Има Такъв Народ” – Плевен и министър на младежта и спорта Радостин Василев, Общинският координатор на ПП “Има Такъв Народ” – Плевен Деян Петков, както и към Иво Атанасов, Георги Георгиев, проф. Николай Радулов, Светлин Стоянов и Кирил Симеонов. Те застанаха именно зад идеалите, заложени от създаването на партията, и не предадоха своите избиратели.

Каним г-н Тошко Йорданов на посещение в Плевен, за да се запознае с народната любов в нашия град, която вече срещна пред народното събрание. 

“Има такъв народ” вече няма структура в Плевен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции