<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=129121" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Основният об...

Индийска двойка съди бездетния си син за 615 000 евро

13 Май 2022
0 3507

Съпрузи от Индия съдят сина си, като настояват той и съпругата му да ги дарят с внук до една година. В противен случай ще искат от тях да изплатят обезщетение в размер на 615 000 евро, предаде Франс прес, позовавайки се на местната преса.

Санджеев и Садхана Прасад обясниха, че са похарчили спестяванията си за отглеждането и обученинието на сина си, както и за сватбата му. Сега те искат внук или възстановяване на сумата.

Индийска двойка съди бездетния си син за 615 000 евро

Кралица Елизабет може да съди внука си Хари

“Синът ни е женен от шест години, но със съпругата му все още не планират бебе. Ако поне имахме внуче, с което да прекарваме времето си, болката ни щеше да стане поносима”, сподели двойката в жалбата си, подадена в съд в Харидвар миналата седмица.

Дядо и баба построиха на 2-годишния си внук замък като от “Хари Потър” (видео и снимки)

Обещетението, което искат е 50 милиона рупии (615 000 евро). В тази сума се включват разходите за сватбен прием в петзвезден хотел, лускозен автомобил на стойност 76 000 евро и плащане на медения месец на двойката в чужбина.

Индийска двойка съди бездетния си син за 615 000 евро

Суматоха на сватба в Индия: Размениха младоженци

Родителите допълват, че са платили 62 000 долара за обучението на сина си за пилот в САЩ. А след това той се е върнал в Индия без работа.

Гости на сватба в Индия не спират да ядат, въпреки че около тях бушува пожар (видео)

“Ние също трябваше да теглим заем, за да построим къщата си и сега изпитваме много финансови затруднения. Освен това сме психически разстроени, тъй като живеем сами”, изтъкна още двойката в жалбата си.

Според адвоката на двойката Арвинд Кумар жалбата ще бъде разгледана от съда на 17 май.

Индийска двойка съди бездетния си син за 615 000 евро

Източник: DIR.bg
Снимки: iStock

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции