<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110659" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кога президе...

Истинският шампион в “Игри на волята” и таен чат за правителство в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

03 Декември 2021
5 21088

Истинският шампион в “Игри на волята” и таен чат за правителство в новия епизод на “Господари на Уеба” с водещи Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро.

Таен чат на политици

Предвид започващия политически сезон решихме да влезем в главите на част от политическите лидери и да си представим как изглежда един чат между тях. В главните роли – Баце, Данчо Ментовката, Красная Корнела и Копейкин. Чатът е озаглавен “Продължаваме Панама-та”. В него политиците обсъждат бъдещото правителство, което ще се опитат да формират. Или поне се надяват те да го формират. Четете с голяма доза чувство за хумор!

Истинският шампион в "Игри на волята" и таен чат за правителство в новия епизод на "Господари на Уеба" (ЦЯЛ ЕПИЗОД)
Истинският победител в “Игри на волята”

Знаем, че Мани напусна “Игри на волята” преди няколко седмици, но нямаше как да не посветим на нея надеждите си за победа. Ето защо събрахме най-ярките ѝ моменти. Насладете им се! За всеки случай пийте доза успокоителни.

Истинският шампион в "Игри на волята" и таен чат за правителство в новия епизод на "Господари на Уеба"
Особености на празнуването по български

Какво са празниците в България, ако не колене на прасе, ядене и пиене до пръсване и някой-друг скандал. Класическите български обичаи оживяват в това видео. А вие претакахте ли зелето и заклахте ли прасето?

Истинският шампион в "Игри на волята" и таен чат за правителство в новия епизод на "Господари на Уеба"
Дете бие дядо Коледа

За десерт и предпразнично ви представяме това дете, което спуква от бой дядо Коледа. Не че подкрепяме агресията! Но е забавно.

Благодарим ви, приятели!

След участието ни в “Забраненото шоу на Рачков” страницата и имейла ни бяха заляти от мили съобщения. Група ентусиасти дори създадоха група във Фейсбук, озаглавена Да върнем “Господари на ефира”, в която вече има над 10 000 потребители. Благодарим ви, приятели! Надяваме се скоро да можем отново да ви помахаме от екрана на някоя телевизия!

А дотогава, макар и в Уеба, очакваме да ни сигнализирате за всякакви злоупотреби, измами и корупция само на gospodari.com и на телефон *3333.

Истинският шампион в “Игри на волята” и таен чат за правителство в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Samuil Hamchev

    03 Декември 2021

    През тези години в Уеба никога не съм спирал да ви подкрепям. Много се надявам да се върнете в ефир! Липсата ви определено се усеща. Весели празници и от догодина живот и здраве обратно в ефир!

Реакции