<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124242" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зуека се вклю...

Ива Николова демонстрира колегиалност към други журналисти (видео)

01 Април 2022
0 8556

Ива Николова демонстрира колегиалност към други журналисти. Мишена на известната представителка на ПИК се оказаха нейни колеги от NOVA и bTV.

“Шшшт! Тихо ма!” – С тези думи Николова демонстрира възпитание и професионализъм по време на срещата с бившия премиер Бойко Борисов след пускането му от ареста. Ден по-рано я чухме да нарича “свиркаджийка” репортерка на NOVA. Канна Рачева от bTV пък беше обвинена, че не може да работи без слушалки и без да чете от телефона си. Кой да съобрази, че всъщност телефонът е връзка с редакторите и продуцентите и без него репортерите няма как да се ориентират колко време имат, какви са новините и изобщо как да представят темата, по която са изпратени да говорят.

Ива Николова демонстрира колегиалност към други журналисти

Рашков гони Ива Николова: Служете на партиите на друго място (видео)

Единствен министърът на вътрешните работи Бойко Рашков си позволи да помоли Николова да напусне пресконференция. Той настоя тя да остави журналистите да си вършат работата. И не, това не е ограничаване на свободата на словото. Нарича се хигиена.

Това и още много гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който е вече тук.

Ива Николова демонстрира колегиалност към други журналисти

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции