<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115492" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бездомник в С...

Иво Димчев е бил на косъм от трагичен инцидент, след като заспал зад волана

18 Януари 2022
0 867

Музикантът Иво Димчев разказа в пост, публикуван във Facebook профила му, как по чудо не е катастрофирал или не е блъснал човек, след като е заспал зад волана.

Той е категоричен, че е бил напълно трезвен, но много уморен. Събудил се след удар в тротоар. И е благодарен, че никой не е пострадал.

Иво Димчев е бил на косъм от трагичен инцидент, след като заспал зад волана
Иво Димчев/ ФБ
Ето и целия пост на артиста:

“Снощи напълно трезвен, но ужасно, УЖАСНО изморен от 13 часа презокеански полет + 2 часа интервю за bTV, очевидно съм заспал на волана и изведнъж се събуждам от силен удар в отсрещния тротоар на софийски булевард. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича назад към спирка на рейс.

Осъзнавам, че съм навлязъл по диагонал в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и съдбата, че в тези 5 секунди дълбок сън не е имало коли движещи се срещу мен и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на достатъчна дистанция от жив и беззащитен човек, докато поради зверска умора съм спял в няколко тона движещо се желязо.

Два светофара по рано си казах на ум, аз не виждам нищо от умора… половината от това, което се случва на пътя аз не мога да го асимилирам от изтощение, тялото ми заспива от само себе си, а имам още 10 мин до вкъщи. Как ще го направя?!

И изведнъж се събудих от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в стълб, в човек.

Пиян не мога да си преставя да се кача в кола. Но очевидно уморен е не по-малко опасно! Не карайте уморени, не правете НИЩО уморени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж например правих секс зверски изморен и веднага ми излезе херпес! Снощи от умора можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в затвора със сигурност щеше да ми излезе и херпес”!

Иво Димчев е бил на косъм от трагичен инцидент, след като заспал зад волана

Източник: ФБ/ Иво Димчев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции