<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=167177" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Колко ни стру...

Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула

28 Февруари 2023
1 486

Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула.

Останките на мъж, който e изчезнал по-рано този месец, изглежда са намерени в акула, съобщава Sky News.

Диего Бария, 32-годишен баща на три деца, е бил забелязан за последен път да кара своя високопроходим автомобил близо до брега на южната аржентинска провинция Чубут. Това се е случило на 18 февруари.

Гмуркач почти скача в устата на голяма акула (видео)

Рано в неделя сутрин двама рибари са съобщили на местната брегова охрана, че са уловили три училищни акули близо до мястото, където е намерено превозното средство на Бария. Те са споделили на полицията и че са намерили човешки останки в една от акулите. Това обясни Даниела Милатрус, служител на реда, която е отговаряла за издирването на мъжа.

Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула

Семейството на Бария го е разпознало „поради татуировка, появила се в един от тези останки“. Те все пак ще бъдат подложени на ДНК тест, за да потвърдят самоличността му.

Не е ясно какво се е случило, но разследванията продължават. Повреденото превозно средство на 32-годишния мъж е открито на плаж близо до Рокас Колорадас два дни след изчезването му.

Милатрус каза: „Предполагаме, че Диего е претърпял инцидент и разследваме дали е имало замесено превозно средство“.

Кристиан Ансалдо, който ръководи полицейското управление в град Комодоро Ривадавия, каза, че акулата е била около 1,5 м и е вероятно Бария “да е имал злополука и да е бил повлечен”.

Той каза, че през уикенда, когато мъжът е изчезнал, е имало силно приливно вълнение.

Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции